R.A.Dvorského

stránky společenství vlastníků

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Úvod Společné zprávy 600-601
Aktuální zprávy - R.A.Dvorského

Opravy balkonů v 601

Email Tisk PDF
V úterý 7.7. začnou stavební práce na balkonech v domě 601. V I. fázi půjde o balkony na východní a severní straně, ve II. fázi, která začne přibližně okolo 20.7., půjde o balkony na západní straně u vodárny. Práce budou probíhat v pracovní dny od 7 do 19 hodin, v sobotu od 8 do 17 hodin. Upozorňujeme tedy obyvatele obou domů na zvýšený hluk a prašnost. Pro firmu, která bude opravy provádět, budou vyhrazeny 2 parkovací místa na parkovišti před garáží domu 601, a to vedle popelnic. Toto místo bude označeno. Firma bude též využívat nástupní plochu pro Hasiče u vchodu do domu na straně u vodárny. Žádáme obyvatele obou domů, aby toto respektovaly a v uvedených místech neparkovali.
 

Návrh úprav v našem okolí

Email Tisk PDF

Jako závěry veřejné diskuse ze dne 9.6. jsou na níže uvedeném odkazu k dispozici návrhy úprav našeho okolí. Řeší se tam nejenom schody mezi ulicí Nad Přehradou a Pod Vartou, ale také asfaltová plocha podél ulice R.A. Dvorského, cesta kolem vodárny a různé chodníky v okolí.

Radnice chce znát názory obyvatel obou našich domů. Dotazy, připomínky, návrhy, apod. tedy adresujte Výboru svého domu standardními cestami - emailem nebo do poštovní schránky.

Doplňující informace:

Schodiště by mělo být ve všech alternativách klasické.

Různé prvky lze mezi Alternativami kombinovat. Výsledné návrhy jsou zatím spíše testovací a bude záležet, jak se k tomu vyjádří obyvatelé v této lokalitě.

Parkoviště může i nemusí být zastřešené. To, jestli bude placené, záleží na objemu investic, které na to bude muset radnice vynaložit (např. případné zastřešení by bylo hrazeno asi touto formou).

Alternativa A mylně uvádí, že okolo domu 601 vede chodník a stejně tak podél parkovacích stání od garáže domu 601 ke křižovatce. Na toto byla radnice upozorněna.

http://www.praha15.cz/urad/odbory-uradu/kancelar-starosty/projekty/propojeni-ulic-nad-prehradou-a-pod-vartou-asfaltova-plocha-podel-ulice-r-a-dvorskeho.html

Aktualizováno Čtvrtek, 11 Červen 2015 08:35
 

Schodiště mezi ulicemi Nad Přehradou a Pod Vartou

Email Tisk PDF
V úterý 9. června od 18:30 hodin proběhne veřejná diskuse se zástupci radnice ohledně návrhů na řešení chybějícího schodiště mezi ulicemi Nad Přehradou a Pod Vartou přímo v místě, kde by toto schodiště mělo být.
 


Přihlášení

Pro zobrazení všech informací na tomto webu a pro přístup do diskuzního fóra se musíte přihlásit. Nový účet si můžete vyžádat na emailu: vybor@radvorskeho.cz